Abonnementsartikel

En 15-liters elektrisk rygsprøjte fra Trolla blev udloddet i forrige nummer af Fritidsmarkedet, og nu er vinderen fundet.

Det blev gartneriejeren Brian Beyer fra Broby, og han får virkelig gavn af sin præmie ude i sine drivhuse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er da alletiders med sådan en elektrisk sprøjte. Så slipper jeg for at gå og pumpe med håndkraft - det er et fandens arbejde, siger Brian Beyer.

Sprøjten fra præmiesponsoren Trolla har en værdi på 895 kroner inklusiv moms, og den kan arbejde op til syv timer og pumpe 400 liter væske på en enkelt opladning.

Fuldt tryk på rengøringen

Med en RE109 højtryksrenser fra Stihl kommer der tryk på rengøringen. Den kan blive din, hvis du tilmelder dig Fritidsmarkedets nyhedsbrev.

Højtryksrenseren har en effekt på 1,7 kW og yder et arbejdstryk på maksimalt 110 bar.

Maskinen har et teleskopgreb i aluminium, klapbar fronthjelm med integreret plads til opbevaring af dyser, drejelig elledningsholder, lynkobling på højtryksudgangen og syv meter højtryksslange med tekstilarmering. Højtryksrenseren leveres i en kompakt kasse, hvilket gør den let at transportere og opbevare.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hele herligheden har en værdi på 1.695 kroner med moms, og det eneste, du skal gøre for at være med i konkurrencen om at vinde den, er at tilmelde dig Fritidsmarkedets nyhedsbrev på www.fritidsmarkedet.dk.