Abonnementsartikel

Agri Nord og NF Plus, der står bag Kimbrerskuet, tager nye metoder i brug i forsøget på at tiltrække flere besøgende til Kimbrerskuet, som afholdes den 2. - 3. oktober 2015.

- Vi vil uddele gratis billetter til alle medlemmer i NF plus og Agri Nord. Samtidig er planen at uddele billetter til de mange deltagere i den maskindemonstration, som Agri Nord afvikler ugen inden skuet. På den måde håber vi, at flere vil kigge forbi, siger formand for Kimbrerskuet, Hans Ulrik Lund.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De mange gratis billetter gælder selve skuet, men deltagerne skal stadig købe sig adgang til forbrugeraftenen, som igen i år er fredag aften.

Kimbrerskuet henvender sig primært til landmænd og andre med tilknytning til erhvervet, men skuet er også et udstillingsvindue til det øvrige samfund. Hans Ulrik Lund understreger, at samfundskontakten er en vigtig del af et dyrskue. Derfor er det ikke kun medlemmer af de to landboorganisationer, der kan komme gratis ind.

- Vi giver skoleklasser mulighed for at komme gratis ind fredag og få en rundvisning på skuet, hvor de også kommer ud i staldene, siger Hans Ulrik Lund.