Abonnementsartikel

Helt tilbage i 1875 blev der afholdt dyrskue i Fjerritslev for første gang. Dermed kan det traditionsrige dyrskue fejre 140 års jubilæum lørdag den 23. maj, hvor endnu en udgave af Fjerritslev Dyrskue løber af stablen.

LandboNord står sammen med de mange frivillige kræfter bag dyrskuet, og igen i år er der lagt op til en festlig og dyrerig dag, hvor flere end 100 dyr bliver stillet til skue.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Fjerritslev Dyrskue blev afholdt for første gang ved Fjerritslev Kro, og i 1898 blev dyrskuepladsen købt, og det er stadig den plads, der danner rammen om dyrskuet.

- Vi holder Fjerritslev Dyrskue for at holde kontakten til byen, så byboerne kan komme og se, hvad dansk landbrug står for, og de kan få en snak med landmanden, hvis de har nogle spørgsmål, siger Jonna Bach, der er formand for dyrskueudvalget.

Kom tæt på dyrene

Hovedingrediensen på dyrskuer er ikke overraskende en flot dyreudstilling. Også i år har Fjerritslev Dyrskue oplevet en god tilslutning fra dyreudstillerne. Der bliver udstillet dyr inden for kategorierne malkekvæg, kødkvæg, heste og får. For publikum er der mulighed for at komme helt tæt på dyrene og ikke mindst at se dem, når de bliver præsenteret i ringen.