Abonnementsartikel

Der er utallige opgaver i haven, der kræver teknisk bistand. Konstant skift mellem forskellige maskiner og tilpasning af disse tager tid og kræver tålmodighed.

Multi-Tool BC 330 MT fra AL-KO kombinerer de fire vigtigste havemaskiner i én maskine. Uanset om det er nede ved jorden, eller højt oppe - som trimmer, buskrydder, hækkeklipper eller beskæringssav, AL-KO Multi-Tool BC 330 MT er fuldt udstyret til alle opgaver i og omkring haven.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den grundlæggende enhed er en kraftig buskrydder med delbart rigrør, hvilket gør, at de forskellige komponenter let kan udskiftes og monteres uden brug af værktøj. AL-KO Multi-Tool BC 330 MT sælges som et komplet sæt med en hækkeklipper-, beskæringssav-, buskrydder- og trimmerdel.

Sværd kan vinkles

Hækkeklipperen har en klippelængde på 39 centimeter, og sværdet kan vinkles, hvilket gør det nemt at komme til svært tilgængelige steder.

Til beskæring af træer er beskæringssaven med en sværdlængde på 25 centimeter ideel.

For et lige klip på plænekanter mod vægge og mure, skal trimmerdelen bruges, mens det tykke buskads let ryddes med den skarpe metalklinge på buskrydderen.