Abonnementsartikel

200 liter vand, 170 bars tryk, 10 meter kraftig slange og en god lanse, der er nem at betjene - så er der gjort klar til en grundig forårsrengøring af hele ejendommen og dens maskinpark med op til 35 liter vand pr. minut.

Nogenlunde sådan må konstruktørerne hos maskinfabrikanten MultiOne have tænkt, da de konstruerede en højtryksrenser, der passer til læssearmen på den knækstyrede minilæsser. Og det er da også svært at finde en undskyldning for ikke at få gjort rent som lovet, for med MultiOne er det bare at montere den samlede enhed med tank, pumpe, slange og så videre på teleskoparmen og komme af sted.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er ikke behov for stikkontakt, lange kabeltromler og vandslanger som til den traditionelle højtryksrenser, så det er nemt at gøre rent alle steder, uanset om der skal vaskes maskiner, fjernes graffiti eller nogle af alle de andre rengøringsopgaver på ventelisten skal løses.

Store muligheder

Den danske importør HCP Danmark A/S ser store muligheder i det praktiske redskab og fremhæver, hvor nemt det bliver for landmanden at vaske sine redskaber, uanset hvor de står. Også de mange danske minkfarmere vil få stor glæde af systemet, når de vasker og desinficerer bure.