Abonnementsartikel

Den netop lancerede havemaskine Park Pro 740 IOX fra Stiga har modtaget en Red Dot Award for det bedste design i sin produktkategori.

Gennem mere end 60 år har virksomheder konkurreret på de bedste produktdesigns, og symbolet på succes har været en Red Dot Award, der tildeles årets bedste design inden for sin kategori.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med knapt 5.000 ansøgere i 31 produktkategorier var konkurrencen igen i år meget skarp. Stiga deltog i kategorien "maskiner til personligt og professionelt brug" og vandt designprisen med sin Park Pro 740 IOX havetraktor med knækstyring.

Ifølge Stiga udvalgte juryen Park Pro 740 IOX på baggrund af dens strømlinede design og unikke egenskaber, som fleksibilitet og innovation, komfort og køresikkerhed samt sin præcision og brugervenlighed på alle terræner.

Udmærkelsen vækker naturligvis glæde hos Stiga, hvor administrerende direktør Niels Bille udtaler:

- Vi stræber altid efter at skabe maskiner, som leverer et perfekt stykke arbejde uanset græsområde, men konkurrencen er stor på markedet. Derfor er det også vigtigt, at vi er i stand til at lave maskiner, som ikke kun er effektive, men også er ergonomiske og komfortable at bruge samt har et attraktivt og funktionsdygtigt design.

Med hydrauliksystem, knækstyring, firehjulstræk og en tophastighed på 14 km/t er Park Pro 740 IOX en havemaskine, der kan anvendes på både store og små områder.