Abonnementsartikel

Et nyt stort udstyrsprogram til Kioti Diesel UTV præsenteres nu af den danske importør, Rødkilde ATV.

Kioti Mechron 2210 Diesel er en 3-personers traktorgodkendt UTV med firehjulstræk og lad.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den skal ikke mangle noget, så Kim Rasmussen fra Rødkilde har fået både småt og stort hjem til den lille arbejdshest: redskabsholdere til skovle elller geværer, bundskjold til beskyttelse, kabiner af stof og en lille kaffemaskine til førerhuset.

- Vi kender allerede Kioti UTV som en solid UTV til en fornuftig pris. Nu vil vi gøre den til den mest fleksible på markedet også. Vi har for eksempel fået udviklet en cruise control til Kioti UTV, den fungerer nøjagtigt som i en bil, fortæller Kim Rasmussen.

- Cruise control er ideel til opgaver, som kræver kørsel med konstant hastighed i lang tid, som for eksempel weedwiping i græsfrø eller plæneklipning af større arealer med Kunz efterløbende rotorklippere, siger Kim Rasmussen.

Varieret udstyr

Kioti UTV udstyrsprogrammet er bredt. Der er simple ting som redskabsholdere til skovle elller geværer, bundskjold til beskyttelse, kabiner af stof og en lille kaffemaskine til førerhuset.

Der findes også en komplet kabine inklusive glasdøre, frontrude, visker og varmeapparat - ting, som også kan bygges på andre UTV modeller. Desuden fås hydraulisk tip til ladet, så man kan tippe lasten af ved blot at trække i et håndtag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Larvefødder og LED.

Har man brug for at komme frem på områder, som er utilgængelige for alle andre køretøjer, kan Kioti UTV'en monteres med et komplet sæt larvefødder til alle fire hjul.

- Med et sådant sæt kan man køre i dybt mudder, blød mose eller dyb sne. Faktisk kan den køre på steder, hvor man ikke kan gå, siger Kim Rasmussen.jf