Abonnementsartikel

Der skal være traktorer til enhver landmand på alle sommerens dyrskuer - uanset om det er kødkvægsproducenten med 12 Hereford på engen, hesteavleren med tre flotte dyr i folden eller den store, topprofessionelle planteavler med mange hundrede hektar i omdrift.

Derfor har HCP Danmark A/S, der importerer og sælger Deutz-Fahr i Danmark, forberedt en dyrskuekampagne med de mindste Deutz-Fahr modeller fra 62 til knapt 100 hestekræfter: Agrolux, Agroplus og Agrotron 5000C.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ideen er egentlig ligetil. Der kommer efterhånden flere såkaldte fritidslandmænd på dyrskuerne, end dem, vi til dagligt opfatter som professionelle heltidslandmænd, så vi tilpasser udstillingerne og kampagnerne til kunderne. fortæller Johnny Hansen fra HCP Danmark.

- Samtidigt vil vi selvfølgelig også fremhæve, hvor utroligt meget traktor man kan få for pengene med de tre modeller, tilføjer han.

Enkel og driftssikker

Deutz-Fahr Agrolux er den mindste af sommerens kampagnemodeller. Det er en enkel, mekanisk traktor med 62 hestekræfter under motorhjelmen. Den leveres enten med sikkerhedsbøjle eller kabine alt efter behov.

Det er en traktor med lige netop dét, mange hobbybrugere behøver - robust konstruktion, enkel teknologi og en driftssikker motor. Når den udrustes med frontlift og/eller frontlæsser, vil Agrolux ifølge Johnny Hansen være fuldt tilstrækkelig for mange brugere.

HCP har solgt flere Agrolux til kunder fra andre grønne erhverv end lige netop landbruget. - Anlægsgartnere, hesteopdrættere, håndværkere og flere andre har allerede benyttet sig af chancen for at købe en billig kvalitetstraktor, så der er mange forskellige dyrskuegæster, der kan bruge en Agrolux, der i øvrigt også har krybegear som standard, siger Johnny Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et par tusinde om måneden

For at understrege seriøsiteten i kampagnen tilbyder SDF Financial Services at finansiere de små traktorer via leasing med kun 0,69 procent i rente. Det vil sige, at en fabriksny Deutz-Fahr kan fås helt nede fra et par tusind kroner om måneden, og det bør ifølge Johnny Hansen give kunderne stof til eftertanke.

- Kunderne får en ny traktor med fuld garanti, nye dæk og så videre for et beløb, der ikke er nævneværdigt større end det, man giver for en god brugt traktor. Om 10 år vil man stadig have en god, brugt og ikke særlig gammel traktor, hvorimod den traktor, der var godt brugt i 2015, vil være helt nedslidt og værdiløs på det tidspunkt. Dertil kommer, at en ny traktor altid starter, generelt er mere driftssikker, har 100 procents dæk, lavere serviceomkostninger og så videre, siger Johnny Hansen.