Abonnementsartikel

En smartphone er et teknologisk vidunder. Alligevel er der mange, som savner den gode gamle Nokia 3210. Sådan er det også med udendørs træbeskyttelse. Der er i de senere år udviklet mere og mere avancerede og specialiserede beskyttelsesmidler. Og nu savner forbrugerne en klassisk ren træolie uden dikkedarer.

Trip Trap WoodCare skriver i en pressemeddelelse, at en stigende efterspørgsel på dette produkt betyder, at firmaet nu lancerer et comeback på det danske marked til den tidligere så populære Trip Trap Træolie.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Trip Trap Træolie er en såkaldt alkydbaseret kvalitetsolie i ren form, der er tilsat lidt fungicider for at hæmme eventuel svampe- og algevækst. Olien er derfor særdeles velegnet til behandling og beskyttelse af en lang række forskellige former for udendørs træværk som eksempelvis hegne, bænke, træmøbler og lignende ting.

Den trænger dybt ned i træet og skaber en særdeles slidstærk og modstandsdygtig overflade. Og som en ren og simpel allround-olie har den også den betryggende egenskab, at man ikke risikerer at fejlbehandle træet på samme måde som med et mere specialiseret produkt.

En forudsætning for, at Trip Trap Træolie virker optimalt, er, at træet er rent og tørt, inden olien påføres. Til denne klargøring anbefaler firmaet Trip Trap Møbel- og Terrasserens.