Abonnementsartikel

Et vigtigt element ved den nye MC 4M-koldtvandsrenser fra Nilfisk Alto er den nye skumsprayer, der ifølge producenten effektivt fjerner lette fedtstoffer, olie og genstridigt snavs.

Koldtvandsrenseren er både kompakt og brugervenlig. Samtidig har den endnu bedre rengøringskraft og giver dermed højtryksrensning med koldt vand en helt ny dimension.

Artiklen fortsætter efter annoncen

MC 4M er beregnet til rengøringsopgaver med lav intensitet og er det kraftfulde valg til mindre og mellemstore landbrug, byggefirmaer, værksteder, biludlejningsfirmaer med mere.

Desuden er maskinen med sin støjsvage motorpumpeenhed også velegnet til brug i offentlige institutioner og mindre rengøringsselskaber.

Store hjul

250 millimeter store hjul gør renseren let at transportere og manøvrere på ujævne overflader, over dørtrin, på trapper og så videre.

Alle rensere i MC 4M-serien er udstyret med den nye skumsprayer-teknologi, der gør det hurtigt og enkelt at udlægge rengøringsmiddel. Skum udlægges på meget snavsede flader, hvor det bliver siddende og effektivt opløser snavset. Det giver en øget rengøringseffekt i forhold til normal skumudlægning med lavtryk.

MC 4M har en motorpumpeenhed med messingtopstykke og keramiske stempler, der kører med 1.450 omdr./min. Arbejdstrykket kan gå op til 180 bar, og maskinen kan yde en vandmængde på op til 740 l/time.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nilfisk Alto har en stand på Landsskuet, hvor MC 4M udstilles sammen med mange andre produkter.