Abonnementsartikel

Der ligger klare forventninger og krav til maskinproducenter over hele verden om at løbende udvikle og anvende den nyeste teknologi med henblik på at levere mindre forurenende motorer, samtidig med at ydelsen opretholdes.

John Deere's nye 4066M og 4066R kompakttraktorer opfylder på flere måder denne grønne udfordring, primært takket være brug af fuldt integreret teknologi med dieselpartikelfiler. Denne teknologi reducerer emissionen fra udstødningen og opretholder den ønskede ydeevne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

4066M og 4066R har 4-cylindrede motorer på 66 hestekræfter, og de benytter samme motorteknologi som i John Deere's større landbrugs­traktorer.

Nem service

Denne løsning er også udviklet med henblik på nem service. Ud over den sædvanlige daglige vedligeholdelse og overholdelse af serviceintervallerne kræves ingen ekstra rengøring eller andet, hvilket letter den daglige brug.

Transmissionen er John Deere's automatiske eHydro-transmission med brugervenlige TwinTouch frem/tilbage-pedaler.

Topmodellen 4066R er desuden udstyret med det prisbelønnede Hitch Assist-system. Redskaber og vogne kan hurtigt og sikkert sammenkobles til bagliften eller trepunktstilslutningen, så føreren kun behøver at forlade traktoren en enkelt gang.

På bagskærmen er monteret udvendige kontakter, hvormed føreren kan flytte traktoren frem og tilbage med en maksimal hastighed på 12 mm/sek samt hæve eller sænke liften efter behov.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bredt udvalg på Landsskuet

Der bliver mulighed for at se nærmere på disse traktorer ved Landsskuet, hvor Herborg Smede- og maskinforretning stiller op med et bredt udvalg af John Deere's maskiner til blandt andet have/park-sektoren.

- Vi viser en ny Zero Turn-plæneklipper, Z 997R, med en 37-hestes dieselmotor til professionelt brug, og af andre nyheder kan nævnes den professionelle havetraktor X950 , der har en klippebredde på hele 137 centimeter, fortæller sælger Henning Andersen fra Herborg Smede- og maskinforretning.