Abonnementsartikel

Som noget nyt kan tv-seere over en pæn del af landet følge direkte med i årets kvægkonkurrencer på Landsskuet uden at være fysisk tilstede i Hal Q, hvor landets 598 allerbedste malkekøer samles i denne uge.

Ved bedømmelserne og konkurrencerne torsdag og fredag vil der nemlig blive livestreamet direkte til tv og nettet. Det sker i et samarbejde mellem den regionale tv-station TV Midtvest, Dansk Holstein, Landsskuet og LandTV.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Livestreaming er kendt fra andre sportsgrene og dyrskuer i udlandet. Her i landet afprøvede vi med succes livestreaming via nettet under vinterdyrskuet på Agromek og er derfor meget glade for, at TV Midtvest har set muligheden for at også at viderebringe konkurrencestemningen på fjernsynsskærmen, siger informationsmedarbejder Erik Poulsen, Landsskuet.

TV Midtvest står for produktionen, som også sendes direkte fra flere af tv-stationens kolleger i TV 2-systemet.

TV Midtvest, TV Syd og TV 2 Østjylland sender torsdag kl. 9-16 og fredag kl. 10-16, ligesom TV 2 Bornholm også er med fredag kl. 10-16.

Udover at følge med på fjernsynet, kan livestreamingen ses på nettet:

TV Midtvest

Artiklen fortsætter efter annoncen

TV Syd

TV 2 Østjylland

TV 2 Bornholm (kun fredag)

Torsdag kl. 12.00-13.30 og fredag kl. 13.00-14.30 er der pause i livestreamingen. Link til livestreaming på nettet kan også findes på danskholstein.dk og landsskuet.dk