Abonnementsartikel

Alene navnet Kioti Extreme Hunter Edition 4x4 Diesel UTV varsler om noget helt specielt, og der er da også tale om en helt særlig UTV fra Rødkilde ATV på Fyn.

- Kioti Extreme Hunter Edition er til dem, der skal frem overalt. Og jeg mener overalt, siger Kim Rasmussen fra Rødkilde ATV og peger på de store bælter:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Den er beregnet som arbejdsmaskine i tunge, våde omgivelser, hvor der ikke kan køre andre ­køretøjer. Samtidig har man markedets største lad med hydraulisk tip bagpå til transport.

Bjærge en hjort

Han ser mange anvendelsesmuligheder for køretøjer, som for eksempel at bjærge en kronhjort i et svært tilgængeligt område eller til folk, der arbejder med kødkvæg og naturpleje i følsomme arealer.

- Bælterne sætter nærmest ingen spor overhovedet, forklarer Kim Rasmussen og tilføjer, at UTV'en også er velegnet til opgaver om vinteren i meterhøj sne.

Udstyrslisten lader ikke meget tilbage at ønske, og Kim Rasmussen mener da også, at den nye UTV fra Kioti må betegnes som den bedst udstyrede UTV på markedet.

- Der er cruise control, kabine med glasdøre, vinduesvisker og opvarmning, kaffemaskine til de kolde morgener, 3G WiFi hotspot, standard indregistrering som traktor uden ekstra omkostninger og meget, meget mere, siger Kim Rasmussen og fortæller, at den voldsomt udseende UTV trak masser af nysgerrige blikke på dyrskuerne i Roskilde og Odense, hvor Rødkilde udstillede sine modeller.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- De to dyrskuer har været en succes for os, så vi vil også udstille på Landsskuet 2. - 4. juli, siger han.

Varm kaffe i sumpen

Kioti Extreme Hunter Edition er opbygget over en standard traktorgodkendt Kioti 2210 4x4 Diesel UTV for at holde omkostningerne nede. Rødkilde forventer dog ikke at sælge de store stykantal af denne specielle UTV.

- Kioti Extreme Hunter Edition fungerer som et udstillingsvindue til, hvad vi kan med en Kioti UTV, og hvordan vi kan kombinere vores store program af UTV- og ATV-udstyr. Og nu kan man drikke friskbrygget, varm kaffe og checke email, mens man sidder i den lune Kioti-kabine i et umuligt sumpområde, hvor man normalt ikke kan færdes, siger Kim Rasmussen med et smil.