Abonnementsartikel

En kørehastighed på 30 km/t, et olieflow på 80 l/min og en tippelast på 1.400 kg gør den store minilæsser Avant 760i til et oplagt valg for kommunale institutioner, tekniske forvaltninger, boligforeninger, ejendomsvedligeholdelse og vinterbekæmpelse. Det mener salgschef i Avant Danmark, Martin Jensen.

- Den høje ydelse betyder blandt andet, at alle vores hydrauliske redskaber kan bruges effektivt sammen med maskinen. Dertil er minilæsseren utrolig støjsvag og derfor et godt valg til vedligeholdelse af f.eks. offentlige grønne områder, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et kendetegn ved 760i er dens Kohler KDI dieselmotor på 56 hestekræfter og 225 Nm, som lever op til de strengeste miljøkrav, nemlig de amerikanskeTier-4-Final-krav. Motoren har hverken brug for AdBlue-væske eller partikelfilter, hvilket betyder mindre vedligeholdelse - man skal blot fylde diesel på og lade motoren om resten.

Ude hos kunden samme dag

Med hensyn til service pointerer Martin Jensen, at servicemontørerne kan være hos kunden samme dag, som kunden har meldt problemet til værkstedet. Servicemontørerne får desuden diverse reservedele leveret på deres privatadresse, så gængse reservedele altid er ved hånden.

- Særligt for Avant minilæsserne er desuden, at fabrikken i Finland lover to års garanti på sine minilæssere, såfremt der kan fremvises fuld servicebog fra et autoriseret værksted og de originale reservedele er anvendt, fortæller Martin Jensen.