Abonnementsartikel

Når en ny hjemmeside får 18.000 visninger på 10 dage må den bestemt betegnes som en succes. Sådan er det gået for hjemmesiden www.gratisgødning.dk, der blev oprettet den 3. juli af den kun 14-årige Kristian Nielsen.

Kristian Nielsen bor på Østerbro i København, men han har en faster i Vestjylland, som har en hesteejendom, hvor den unge mand tit kommer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Min fasters veninde var på besøg, og hun udnyttede muligheden til at få noget hestegødning med hjem til haven i København. Så vi blev sat til at skovle gødning, siger Kristian og fortsætter:

- Jeg tænkte, at det var langt at køre med gødning i bagagen. Kunne man ikke bare få noget fra det lokale stutteri i stedet? Dermed fik jeg ideen, som jeg bare måtte komme i gang med.

Han spurgte 70 haveejere, om de kunne være interesseret i at hente gratis hestegødning til haven, hvis de vidste, hvor de kunne henvende sig. Og da svarene næsten udelukkende var ja, oprettede han hjemmesiden www.gratisgødning.dk.

Her kan haveejere finde et stutteri, hvor de kan få hestemøg med hjem.

Det er første gang, at Kristian Nielsen har fået en hjemmeside i luften, men han afviser ikke, at der kommer flere initiativer fra ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg elsker at starte projekter op fra bunden af og se, hvor langt jeg kan komme med dem, siger den unge iværksætter.