Abonnementsartikel

Hvert femte sekund er der en et sted i verden, der køber en SmartStore-boks - og hverdagen bliver dermed lidt lettere for endnu en ejer. For den svenske SmartStore kan bruges som opbevaringskasse, flyttekasse, værktøjskasse, æske til frø, penalhus, picnickurv, toilettaske og meget andet.

Siden den første SmartStore Classic-boks så dagens lys for første gang i 1995, er den blevet udviklet fra en transparent model til også at omfatte et bredt sortiment af forskellige modeller og størrelser. SmartStore er designet af den danske designer Jørgen Hjordie og er blevet fremstillet i flere end 63 millioner eksemplarer siden 1995 og produceres stadig i smålandske Tingsryd.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Skræddersyet boks

SmartStore er stabelbar og er fremstillet af et materiale, der både tåler høje og lave temperaturer, og som er godkendt til opbevaring af fødevarer. Låget slutter tæt med særlige lukkeclips. Takket være specialudformede indsatse kan man selv skræddersy sin boks og få styr på både store og små ejendele.

SmartStore Classic-serien har i dag også fået selskab af flere specialudviklede serier; SmartStore Dry - vandtæt med ekstra tætsluttende låg til opbevaring på fugtige lofter, i kældre, udhuse og carporte, SmartStore Colour i glade farver og SmartStore Pro - en serie til særligt tunge og skarpe ting. Desuden er der den eksklusive SmartStore Basket med låg i bambus, som er en pæn måde at opbevare for eksempel tøj på.