Abonnementsartikel

En praktisk trailer til at spænde bag på havetraktoren eller ATV'en gik til Susanne Jørgensen i Glamsbjerg, idet hun er blevet udtrukket som vinder i Fritidsmarkedets nyhedsbrevskonkurrence.

- Det var da en dejlig overraskelse. Sådan en får vi da god brug for her, siger Susanne Jørgensen, der bor sammen med sin mand på en lille landejendom med heste.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Havetraileren er sponsoreret af PrimusDanmark og har en værdi på 1.995 kroner. Havetraileren laster 450 kg og kan forsynes med træk til kuglekobling.

Garage til robotten

Der er god grund til at tilmelde sig til at modtage Fritidsmarkedets nyhedsbrev, idet der løbende udtrækkes fine præmier blandt de tilmeldte.

Næste gang udloddes en garage til robotplæneklipperen. Det er en Trolla Curve 550 til en værdi af 1.195 kroner med moms, og garagen beskytter den dyrebare robotklipper mod regn og sol , hvilket førende producenter af robotklippere anbefalder.

Garagen er udført i vedligeholdelsesfri sortlakeret aluminium, og den er let at samle, idet alle dele, inklusive nedstøbningsbeslag, medfølger. Alle huller er forboret. De udvendige mål 996 x 550 x 447/355 millimeter.

Tilmeld dig på hjemmesiden som modtager af Fritidsmarkedets nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde denne fine præmie, som er sponsoreret af Trolla.