Abonnementsartikel

Alle, der har områder med høje græsser, ved hvor besværligt og tidskrævende det kan være at klippe dette et par gange om året. Det kan være mellem hegnspæle og under elektriske hegn på indhegnede områder, i juletræskulturer, på naturstier, langs vandløb eller lignende, hvor græsset ofte har mulighed for at vokse frit. En traditionel plæneklipper vil sjældent have den fornødne plads eller kraft til at kunne klare disse højtvoksende og seje græsarter.

Men i MTD's produktprogram findes der en løsning til denne opgave. Her finder man en stærk og kompakt fingerklipper, som er udstyret med en kun fem centimeter høj knivbjælke og med en bredde på hele 87 centimeter. Med denne lave, men meget brede knivbjælke, kan man let klippe høje græsarter, som står på steder, hvor en traditionel plæneklipper vil have svært ved at komme til.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Kraftige knivholdere

Knivbjælken er monteret med fire kraftige knivholdere og en slidsko i hver ende. Dette giver en god stabilitet og fri klipning i begge sider fra 25 til 40 centimeter. En anden fordel er, at dette klippesystem ikke har behov for den store motors kræfter, da græsset kun bliver klippet i bunden uden først at skulle gennem et lukket klippeskjold.

Maskinen er udstyret med en Briggs & Stratton-motor, har store 13 tommer hjul med traktormønster samt et fremadgående gear. Som ekstraudstyr fås et dozerblad, hvor snekæder følger med, så maskinen kan bruges til vinterens snerydning. Maskinen bliver forhandlet gennem MTD's landsdækkende forhandlernet.

jf