Abonnementsartikel

En læserkonkurrence har fået Dolle Nordic til at udvikle en lav terrasse, som nu er kommet på markedet. Men ikke kun terrassen er i lav højde - også prisen har fået et tryk nedad.

- Det har været vigtigt for os at have en terrasse i et prisleje, hvor alle kan være med. Det er nu muligt, da vi har tilpasset terrassen, så den nu kan gå på jorden. Man kan derfor vælge en terrasseløsning klar til montering fra under 10.000 kroner i samme høje kvalitet som de hævede terrasser, forklarer administrerende direktør i Dolle Nordic, Francois Grimal.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dolle-terrassen er kendt for den hurtige og lette montering. Alle terrasser er nemlig modulopbyggede, hvor der er taget stilling til de mål og dele, der skal udgøre terrassen. Det gør, at man let selv kan montere sin nye terrasse. Samtidig er æstetik og høj kvalitet i fokus og et gennemgående tema i hele Dolles terrassekoncept.

Facebook-følgere med forslag

I læserkonkurrencen på Facebook var præmien en splinterny Dolle-terrasse. Her deltog følgere ved at lægge et billede op af det sted, de gerne så en Dolle-terrasse pynte på huset. 342 deltog i konkurrencen, og her afslørede en stor del af billederne ønsket om en lav terrasse, hvilket med den nye, lave terrasse nu er muliggjort.