Abonnementsartikel

Langesømessen afvikles hvert år den tredje lørdag i august på godset Langesø på Fyn, og siden messen tog sin begyndelse for mere end 20 år siden, har den for alvor slået sit navn fast, og hvert år strømmer fagfolk fra juletræs- og skovbrugsbranchen til messen, der favner bredt. Både juletræsproducenter, opkøbere, forskere, konsulenter samt producenter af redskaber og maskiner er gerne til stede på messen.

De seneste år har arrangørerne kunnet melde om rekord både hvad angår udstillere og besøgende, og det ser ud til, at der ikke bliver gjort en undtagelse fra den regel i år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Interessen er bestemt ikke blevet mindre i år sammenlignet med sidste år, snarere tværtimod. Vi oplever bestemt endnu mere søgning på dette års messe, siger messens tovholder, Kirsten Sørensen fra godskontoret på Langesø Gods.

Hun fortæller endvidere, at der i år er kommet en del nye udstillere til, der blandt andet udstiller varmeløsning, labels og systemer til digital styring af juletræsproduktion.

Antallet af udenlandske udstillere ser i år ud til at være på samme niveau som foregående år, men Kirsten Sørensen fortæller, at der i år er en højere andel af de udenlandske udstillere, der kommer fra østeuropæiske lande.

- Det er virksomheder med kontorer i Danmark, og de arbejder især med formidling af arbejdskraft og med juletræsproduktion, siger Kirsten Sørensen.

Antallet af besøgende ved Langesømessen forventes at ligge på cirka 2.300 gæster.