Abonnementsartikel

Der er mange penge at spare i husstanden ved at tænke energirigtigt, når f.eks. oliefyret, gaskedlen eller varmtvandsbeholderen trænger til udskiftning. Eller ved at vælge en varmepumpe, der gør økonomien bedre ved at udnytte vedvarende energi.

Nu er det gjort enkelt og trygt med webbutikken www.energi.land, åbnet af Electro Energy A/S, der

Artiklen fortsætter efter annoncen

arbejder tæt sammen med faguddannede installatører over hele landet. Her kan forbrugerne ifølge Energi Land vælge produkter af højeste kvalitet til attraktive priser med moms, hvor levering, installation og garanti er med i prisen.

Tryghed og professionel installation

- Forbrugerne skal være sikre på en god oplevelse, fortæller Christian Gulløv fra Electro Energy A/S, der i øvrigt er en del af den koncern, der bl.a. omfatter kæderne Silvan og Stark.

- Så hos www.energi.land køber man hele pakken på en gang og kan se præcis, hvad den indeholder. Det gælder også opsætning og installation i hjemmet, hvor man som forbruger altid kender prisen på en standardløsning for det valgte produkt. Det betyder, at man ikke først skal have en installatør ud og se på opgaven, og det sparer også penge, siger Christian Gulløv

Alle installatører, der er tilknyttet www.energi.land, er professionelle, uddannede teknikere og håndværkere. Der stilles hele tiden krav til deres faglighed med certificerede uddannelser, hvor de opdateres på nye produkter og teknologier.

Intelligent el-vandvarmer

Blandt de mange energibesparende produkter er Flat el-vandvarmere fra Gorenje. Med intelligent chipstyring måler de flowet og forbruget af varmt vand i løbet af døgnet. Målingerne styrer vandvarmerens to tanke, så når forbruget er lavt, holdes der kun varme på den ene beholder. Resultatet er en besparelse på op til 25 procent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

El-vandvarmeren passer til fremtidens intelligente el-system Smart Grid, og med sit flade design kan den f.eks. placeres over en cisterne - både lodret og vandret.

Har man f.eks. naturgaskedel - enten en traditionel eller kondenserende - kan det give markante besparelser at koble en Blue Line-varmepumpe på anlægget. Varmepumpen henter energi fra udeluften og er så effektiv, at der i perioder kan slukkes helt for gaskedlen.

Fuldkondenserende oliekedel

Over 100.000 husstande i Danmark er afhængige af deres oliefyr, og i dag er der mange uøkonomiske anlæg af ældre dato. Her tilbyder energi.land Blue Star 20 oliekedlen, der med sin nye, fuldkondenserende teknologi give besparelser på helt op til 40-60 procent.

Desuden tilbyder energi.land fra den 1. september 2015 også en finansieringsordning.