Abonnementsartikel

Have & Landskab '15 i Slagelse sluttede i fredags og kunne med 10.829 besøgende notere ny besøgsrekord.

- At vi får så mange gæster er i den grad kronen på halvandet års forberedelser og resultatet af en meget stor indsats fra vores udstillere og bestyrelse med hensyn til at få markedsført Have & Landskab. Og det er en understregning af, at Have & Landskab for det første er branchens handelsplads og for det andet er hele branchens mødested, siger udstillingsleder Kristian Larsen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Have & Landskabs formand, slotsgartner og adjungeret professor Palle Kristoffersen har ikke svært ved at opsummere årets udstilling med en enkelt sætning:

- Det er en kanonsucces. Og vi har gjort det på trods af et skybrud torsdag. Det synes jeg, at hele holdet bag udstillingen kan være meget stolt over.

Grunden til den store succes skal finde i den fremgang, som der netop nu er i branchen:

- At Have & Landskab får et rekordår kan på den ene side ses som et parameter for, at det går godt i sektoren generelt, og er på den anden side et resultat af, at vi arrangører har sat et højere ambitionsniveau i år, er gået målrettet efter nye kundegrupper og har øget markedsføringen, påpeger Palle Kristoffersen.

Han lufter desuden tanken om, hvorvidt man til næste udstilling skal gøre mere for at trække udenlandske gæster til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Udstillingen har jo for alvor cementeret sig som den mest betydningsfulde i Skandinavien, så det er måske ikke af vejen at begynde at kigge mere ud over landets grænser til næste omgang. Det er i hvert fald, hvad jeg hører fra flere af udstillerne, siger Have & Landskabs formand.

Fritidsmarkedets udsendte medarbejdere har både lagt et billedgalleri på www.fritidsmarkedet og på facebook.