Abonnementsartikel

Danmarks Jægerforbund er i gang med at realisere planerne om et nyt hovedsæde ved Kalø Vig på Djursland. Den nye bygning forventes færdig i sommeren 2016. Huset bliver et center for viden, forskning og uddannelse for at styrke arbejdet for jagt og natur.

Nu har Hedeselskabet meldt ud, at det støtter projektet med godt en halv million kroner - som omsættes direkte til grønne omgivelser i form af nyplantede træer. Det skriver Hedeselskabet på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Området tilplantes i løbet af foråret og sommeren 2016 af Hedeselskabets datterselskab HedeDanmark og bliver en udvalgt samling af natur, som i sig selv bliver en oplevelse. Besøgende vil med Hedeselskabets ord opleve, at området vokser til, så udtrykket kommer så tæt som muligt på den vilde natur, der er naturligt forekommende i området ved Nationalpark Mols Bjerge.

Oplagt at støtte

- Projektet falder fint ind under Hedeselskabets formålsparagraf, som blandt andet er at udnytte naturressourcer til gavn for samfundet gennem forskning, udvikling og formidling inden for natur, miljø og energi. Mange af Hedeselskabets nuværende medlemmer er jægere, og derfor er det oplagt at støtte Jagtens Hus, og så glæder vi os selvfølgelig over, at vi får mulighed for at vise, hvilke opgaver HedeDanmark kan løfte, siger Jørgen Skeel, formand for Hedeselskabets repræsentantskab.