Abonnementsartikel

Mens de danske svine- og mælkeproducenter klager over dårlige tider, så går det en del bedre for de hjemlige producenter af lammekød. Priser er nemlig rigtig gode, og der er stor efterspørgsel.

Det siger lammekødsproducenten Jørgen Blazejewitz, der også er næstformand for brancheorganisationen Danske Lammeproducenter.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Priserne er på noget af det højeste, jeg kan huske. I hvert fald 20 år tilbage, siger han til dr.dk.

Efterspørgslen på lammekød er høj over hele Europa lige nu, og det smitter af på priserne i Danmark.

70 procent af det lammekød, der bliver spist i Danmark, kommer fra udlandet, så der er et stort potentiale på hjemmemarkedet for de hjemlige producenter af lammekød.

I næste nummer af Fritidsmarkedet kan du læse om Varde Ådal Lam, der også mærker medvinden som producent af lammekød.