Abonnementsartikel

Ditte Young kan noget med hestes psyke og har igennem de seneste 11 år hjulpet dyreejere via telepati med at afklare dyrs tanker omkring selvbillede, sundhed eller akutte problemer.

Efterspørgslen på hendes ydelser har været så stor, at hun sideløbende med sin egen praksis har uddannet over 250 kursister inden for området.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Alle mine kursister gennemgår en fem måneder lang uddannelse, bestående af fem moduler og en endelig certificering, fortæller Ditte Young i en pressemeddelelse.

En af kursisterne er Charlotte Frimann-Pedersen fra Gelsted på Fyn, og hun er udvalgt som Ditte Young-konsulent inden for dyretelepati.

- Jeg fokuserer på, at jeg også kan læse dyrenes kropsprog. Gennem mange år har jeg arbejdet med hunde og heste med forskellige adfærdsvanskeligheder. Jeg har hjulpet rigtig mange mennesker med at finde de rigtige værktøjer, som har kunnet give dem muligheden for at forstå deres dyr bedre og kunne tolke dem. Og på denne måde skabe en tryghed og ro til at finde og forstå hinanden, fortæller Charlotte Frimann Pedersen.

Hun kan sammen med Ditte Young opleves i aktion, når de den 22. september afholder en samlet behandlingsdag for dyreejere i stalden Rolfsted ved Ferritslev på Fyn.

Ditte Young afholder også workshops i andre dele af landet: Den 10. september i Stalden Ulstrup, Randers. Den 30. september, Brønderslev Rideklub og den 9. oktober, Sakskøbing Rideklub

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til hver workshop er det muligt for otte dyr og deres ejere at booke tid til en live telepati-session af enten den lokale konsulent eller hos Ditte Young. På dagen kan man få et indblik i dyrets tanker og hjælp til eventuel bearbejdning af problemadfærd, som for eksempel trailerlæsning, alene-hjemmeproblemer, unoder, sygdom og lignende.