Abonnementsartikel

Om lidt er det efterår igen med blade her der og allevegne. En blæser er her en god hjælp, og Stihl har som sponsorpræmie i den nye udgave af Fritidsmarkedets fotokonkurrence sat en batteridreven blæser til over 5.000 kroner på højkant til vinderbilledet.

Blæseren, BGA 85, er enkel og brugervenlig, og den er specielt velegnet til brug i lydfølsomme områder. Blæserhastigheden har trinløs justering, og maskinen har gummibelagt håndtag for ekstra komfort. AP 300 batteriet er et af de nyeste fra Stihl og leverer cirka 30 minutters arbejdstid til blæseren. Batteriet kan benyttes i langt størstedelen af maskinerne i Stihl/ Viking-batteriserien for store maskiner. Sortimentet tæller blandt andet kædesave, trimmere, hækkeklippere, plæneklippere, fejemaskine samt en stor skæremaskine.

Artiklen fortsætter efter annoncen

BGA 85 inklusive batteri AP 300 og lader AP 100 har en vejledende udsalgspris på 5.085 kroner. Sådan en blæser kan blive din, hvis du deltager i Fritidsmarkedets fotokonkurrence med temaet "Sensommerens glæder". Det er ganske nemt at være med: Indsend op til tre billeder på Fritidsmarkedets hjemmeside under fanebladet "Konkurrencer", og så er du med i kampen om blæseren.