Abonnementsartikel

På Tronsøskolens hestelinje er der i disse dage glæde og stolthed, idet en af eleverne, Camilla Lund Jensen, netop er vendt hjem med en guldmedalje fra Haflinger Europachampionat 2015 i Milano. Hun var en del af det danske hold i Nations Springning.

- Det var en kæmpe oplevelse, og det er først efter, at mange af mine klassekammerater her på skolen har sagt tillykke, at jeg er begyndt at fatte, hvad der skete. Det var mit første udenlandske stævne, så derfor er det ekstra vildt, at jeg var med til at vinde guld, siger en glad Camilla Lund Jensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sammen med hesten Nanna af Kroggaard, er hun nu tilbage i ridehallen på TronsøSkolen i Grindsted, og dagligdagen er startet igen.

- Jeg har store ambitioner med min sport og vil gerne fremover ride Grand Prix. Det er svært, men med den rette støtte og masser af træning og undervisning, så kan det lade sig gøre. Den træning jeg får her på skolen er virkelig god, og noget jeg får meget ud af, understreger Camilla Lund Jensen.

Stine Steffensen, der er konceptansvarlig på Tronsø Equestrians, er både stolt og glad over sin elevs præstationer.

- Jeg er så glad på Camillas vegne. Det er velfortjent og superdejligt at se, at den daglige træning giver pote. Vi har opbygget et meget kvalificeret team på skolen, der bidrager med vejledning og opbakning. Samtidigt giver vi eleverne mulighed for fritagelse fra skole, når de skal deltage i stævner, siger Stine Steffensen.