Abonnementsartikel

Der er forskel på gaskedler, og derfor tilbyder godt 100 lokale naturgaseksperter over hele landet nu en kvalitetskedel med hele 10 års garanti.

Sammen med den kondenserende kedel med energimærke A fra Weishaupt følger trygheden ved at handle med den lokale naturgasekspert. En VVS-mester fra lokalområdet, som med sin erfaring og faglighed er klar til at hjælpe. Det oplyser Weishaupt i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den nye gaskedel installeres til en fast pris. Der kan vælges mellem en væghængt eller gulvstående model. Skiftet til ny kedel sikrer energibesparelser med et lavere gasforbrug og giver samtidig mulighed for at bruge håndværkerfradraget.

Vej til varme med garanti

Med 10 års garanti tilbyder de lokale naturgaseksperter over hele Danmark markedets stærkeste garantiordning. Den høje driftsikkerhed betyder, at der er to år mellem hvert eftersyn af den servicevenlige kedel, og ved at handle lokalt er man altid sikker på hurtig hjælp.

Weishaupt kondenserende gaskedler findes i mange ydelsesklasser. De er velegnede til opvarmning af for eksempel villaer, boligejendomme, skoler, sygehuse og erhvervsbyggeri. Alle kedeltyper er effektive og økonomiske og fungerer ideelt sammen med solvarme. jf