Abonnementsartikel

Indbyggede varmepumper er velegnet til de, der søger et integreret varme- og kølesystem uden synlige enheder. Panasonic har for nylig lanceret en indbygget varmepumpe på 5 kW: Mini Duct Split hedder nyskabelsen fra den japanske fabrik, og producenten fremhæver dens effektivitet både med hensyn til opvarming og køling. Samtidigt er det den mest lydsvage model, som Panasonic hidtil har udviklet.

Strømforbruget er lavt, hvilket gavner såvel klimaet som tegnebogen. Modellen kan både installeres i private boliger og i professionelle miljøer som kontorer, butiksmiljøer og restauranter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er virkelig noget at komme efter her. Vores nye, indbyggede varmepumpe har et højt udvendigt, statisk tryk og en høj luftgennemstrømningen, og lydniveauet er på blot 47 dB. Det gør den til den mest lydsvage model fra Panasonic nogensinde. Men vi stopper ikke her. Indendørsmodellen har et lydniveau på blot 27dB - så den er perfekt til både hjem og kontor, siger landechef Tomas Bærholm, Panasonic Heating & Cooling, Danmark. Han tilføjer, at den nye model er enkel og hurtig at installere.

Varmepumpen kan styres via en fjernbetjening eller med fjernstyringsenheder som IntesisHome, KNX, EnOcean eller Modbus. Den har en brugervenlig timer med seks forskellige indstillinger pr. dag, så pumpen altid kører med ønsket effekt