Abonnementsartikel

Dolle Nordic føjer nu to nye ClickFIX lofttrapper til sortimentet. Det er især den stigende priskonkurrence på gør-det-selv markedet, som Dolle Nordic nu ønsker at imødekomme med lanceringen af de nye modeller. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.Med lanceringen af Dolle ClickFIX 26 og 36 kan Dolle Nordic således tilbyde et komplet lofttrappeudvalg af de patenterede og højisolerende lofttrapper fra den lave til den høje isoleringsklasse.

Selv om de nye trapper placerer sig i den lave ende af prisskalaen, består de stadig af det højisolerende materiale flamingo. Det er nemlig det unikke ved ClickFIX serien, at den frem for en trækonstruktion udelukkende består af flamingo. Det gør den først og fremmest yderst tæt og dernæst let at montere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det, der gør Dolle ClickFIX 26 og 36 billigere, er den lavere isoleringstykkelse på henholdsvis 20 og 30 millimeter. Dog giver det stadig en høj isoleringsevne i forhold til de kendte modeller på markedet med samme størrelse isolering.

Det er ikke nødvendigvis nogen hæmsko for et firma at have adresse lidt fra alfarvej. Det viser det seneste årsregnskab fra Dolle A/ S, der har til huse i Frøstrup.

Ifølge Jyllands-Posten steg firmaets nettoomsætning med 21 procent til 270 millioner kroner i 2014. Væksten i omsætningen skyldes hovedsageligt øget eksport til Frankrig, Rusland, USA og Tyskland.

Ikke mindst i USA venter firmaet yderligere vækst i de kommende år, idet virksomhedens produkter fra juni 2014

vil være at finde i USA's største byggemarkedskæde, The Home Depot.