Abonnementsartikel

En af verdens mest vindende dressurryttere, Isabell Werth, skal indtage arenaen i Herning under Dansk Varmblods Hingstekåring 2016, når Skagen Fondene byder på en særlig clinic med den verdenskendte tyske rytter torsdag den 17. marts 2016. Det oplyser Dansk Varmblod.

Ved Hingstekåringen 2016 udvides arrangementet desuden med et internationalt spring- og dressurstævne på trestjernet niveau. Det store multiarrangement, som udover hingstekåring og ridestævne også omfatter udstyrsmesse, unghestechampionat, gallashows og faglige clinics, binder således hesteavl og -sport sammen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vindende dressurrytter

Tysklands Isabell Werth er en af verdens mest vindende dressurryttere med ikke færre end otte olympiske medaljer, ni verdensmesterskabs- og 13 europamesterskabsmedaljer, otte tyske mesterskaber og et utal af andre Grand Prix-sejre, herunder to World Cup-sejre.

Hendes største meritter har hun opnået på hestene Fabienne, Gigolo, Antony, Satchmo, Warum Nicht, El Santo, Don Johnson og Bella Rose.

Isabell Werth, der var hovednavnet på Global Dressage Forum 2013, har holdt sig på toppen af dressursporten i 25 år og har så sent som ved VM 2014 i Normandiet og ved EM 2015 i Aachen taget del i medaljehøsten.