Abonnementsartikel

Vinduernes kvalitet er af høj betydning for husejerne, når det kommer til varmeøkonomien og indeklimaet i hjemmet. Bøjsø præsenterer med deres seneste udvikling af Triowood-serien koblede vinduer med tre fordele: Større lysindfald, højere isoleringsevne og dæmpning af støj.

Klog investering

Den økonomiske krise har lært de danske boligejere, at det kan betale sig at investere i forbedringer i hjemmet. Nye og ?grønne? vinduer og døre med høj isoleringsevne kan ses på varmeregningen med det samme.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bøjsø præsenterer i denne forbindelse vinduer med tre lag glas. Inderst findes en tolags termorude og yderst et lag glas med sprosser. Producenten lover, at disse vinduer sikrer en isoleringsevne, der matcher vinduer med energiglas og samtidig lever op til 2020-kravene i Bygningsreglementet. Med tætte vinduer sikrer man sig tilmed mod det såkaldte kuldenedfald.

Minimal vedligeholdelse

Levetiden på vinduerne forlænges, når materialerne og den håndværksmæssige forarbejdning er af høj kvalitet. Grundet det kolde klima vokser 100 % kernetræ fra sibirisk lærk langsomt med tætte årringe. Det er denne sort, som er anvendt i Bøjsøs Triowood-serie. Samtidig er termoruden monteret i den inderste ramme, så den aldrig punkterer. Vedligeholdelsen i sådanne vinduer kan sammenlignes med vinduer og døre i alu/træ.