Abonnementsartikel

Vemas A/S er nu blevet forhandler af Nilfisk-Egholms maskiner i hele Aarhus-området og Djursland. I den forbindelse har firmaet etableret et værksted i Aarhus for på alle måder at være tæt på kunderne.

- Vi har forhandlet Nilfisk-Egholm siden 1996 og sælger rigtig mange maskiner i vores hidtidige område, der strækker sig fra syd for Kolding og nu altså helt op til Randers. Vi må bare konstatere, at Nilfisk-Egholm har den bedste maskine i denne klasse, og firmaet er samtidig meget lydhør over for kunderne, så der bliver hele tiden udviklet nye kundeorienterede løsninger, siger David Jepsen, som er en af de tre indehavere af Vemas A/S og ansvarlig for have- og parkmaskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Naturlig udvikling

- For os er det en naturlig udvikling af virksomheden, at vi nu får Aarhus med. Vi har seks servicebiler og en lastbil på landevejene, og det tager jo kun lidt over en halv time at køre fra Vejle til Aarhus. Værkstedet i Aarhus skal først og fremmest anvendes i de tilfælde, hvor der er behov for en lift til maskinen. I langt de fleste tilfælde klarer vore montører service og reparationer ude hos kunderne. For kunderne betyder det en kortere nedetid ved service og reparationer, og for os betyder det mindre tidsforbrug og besparelser på transport af maskiner, siger David Jepsen og tilføjer:

- Der kører i dag en del Nilfisk-Egholm i Aarhus, og dem vil vi naturligvis servicere, og vi vil også holde brugerkurser for denne kundegruppe. Vi vil gerne understøtte, at kunderne lærer deres maskiner at kende til bunds og får glæde af de seneste opgraderinger, siger han.

Tilfreds kunde

Én af de etablerede kunder i Aarhus er Byens Ejendomsservice, som kører med en City Ranger 2250 med feje-/sugeanlæg.

- Jeg har haft relationer til Vemas i mange år, og har derfor også handlet med firmaet. Vi er rigtig glade for, at Vemas nu også dækker Aarhus. Vi kører med den fjerde Nilfisk-Egholm i træk, og den fungerer rigtig godt uden ret mange omkostninger til vedligehold, siger indehaver af Byens Ejendomsservice Svend Holst, der har kørt fire år med en nuværende maskine og overvejer at skifte til nr. fem. Han er i øvrigt glad for at få Vemas endnu tættere på.