Abonnementsartikel

Den italienske minilæsser MultiOne har fået endnu en forhandler. Det drejer sig om firmaet Herning Skov, Have og Park ApS, der sælger og servicerer en lang række kvalitetsprodukter til folk med grønne fingre og jord under neglene i det midtjyske område.

- Vi har i forvejen en stor kundekreds blandt kirkegårde, anlægsgartnere, boligforeninger - ja stort set hele den grønne sektor og også en del landmænd. Overalt vinder knækstyrede minilæssere ind og bruges mere til opgaver, hvor deres smidighed, hydraulikkapacitet og i MultiOnes tilfælde den robuste teleskoparm giver stor fleksibilitet, siger Daniel Lyhne, som er en af ejerne i det familieejede firma, i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Fra 12 til 58 hk

Med MultiOne i produktprogrammet kan han og de øvrige i Herning Skov, Have og Park ApS nu tilbyde kunderne minilæssere fra 12 til 58 hk med en løfteevne helt op til cirka to ton og næsten 200 redskabsløsninger lige fra enkle jordskovle til avancerede løvsugere, fejemaskiner med opsamlere og meget andet.

- Vi ser ikke MultiOne som en direkte konkurrent til vores øvrige produkter, men mere som et supplement til vores mange andre maskintyper, siger Daniel Lyhne.