Abonnementsartikel

Efterår og vinter betyder fugt og kulde, og hvis man vil holde sine ting og udstyr flot, smidigt og vandtæt, er det på tide at give det en grundig og omhyggelig pleje og beskyttelse. Sortimentet af rense- og plejemidler fra den danske producent Denwax giver udstyret nyt liv og glans.

Tidligere brugte man ofte brun sæbe eller sæbespåner til at rengøre læder, men på grund af miljøhensyn garves læder i dag med mindre miljøskadelige stoffer end tidligere, hvilket blandt andet betyder, at sæbespåner kan ødelægge læderet, hvis det ikke får noget pleje bagefter.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi producerer Denwax Care og Denwax Clean i hånden efter vores egen opskrift, der er 100 procent baseret på naturprodukter som bivoks, kokosfedt og lanolin, der plejer, beskytter og vedligeholder læderet, forklarer Michael Sejr i en pressemeddelelse fra Denwax.

- Det fedter ikke, lugter ikke og smitter ikke af, og så skal det ikke efterpoleres. Det trækker ind i læderet og får farven og glansen frem igen, tilføjer han.

- Når læderstøvler, gummistøvler og jagttøj i oilskin og læder behandles med Denwax Care, bliver det igen modstandsdygtigt over for vand, sne og anden fugt. Behandlingen gør også, at tøj og støvler forbliver smidige, forklarer Michael Sejr.