Abonnementsartikel

En europæisk produceret minilæsser til den rigtige pris. Sådan beskriver Kent Buchberg fra Slagelsefirmaet BSAE.dk den lille Nano minilæsser, som han nu importerer. Minilæsseren er bygget til mindre opgaver og steder, hvor der er mindre plads.

- Alle maskiner bliver større og dermed dyrere og tungere. Samtidigt må man kun løfte mindre byrder på en arbejdsplads. Der er også mange private ejendomme, hvor der er mange løfteopgaver og mindre tid i en travl hverdag. Mange af disse opgaver kan løses med en lille læssemaskine som Nano'en, siger Kent Buchberg i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nano minilæsseren har en egenvægt på 530kg og løfter 400 kg ved redskabsfæstet.

Kohler benzinmotor

Ifølge Kent Buchberg er minilæsseren opbygget af europæiske komponenter og materialer. Således har den eksempelvis en Kohler benzinmotor på 14 hestekræfter og med elstart

En vedligeholdelsesfri transmission i form af en hydraulikmotor på hvert hjul sørger for fremdriften, og betjeningen er enkel med to joystik og to fodpedaler.

Nano har to hastighedsområder, 0 - 5 kilometer i timen og 0 - 9 kilometer i timen. Maskinens standardbredde er på 940 millimeter, men kan varieres fra 790 til 1.50 millimeter afhøngig af dækvalg. Løftehøjden ved redskabsfæstet er 2.100 millimeter og maskinens højde uden bøjle er 1.200 millimeter.

Nano har to dobbeltvirkende hydraulikudtag og byder på hurtigskift af redskaber som standard.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kent Buchberg pointerer, at der fås masser af tilbehør, redskaber og muligheder for ekstraudstyr til Nano, og at den passer redskaber med andre mærker såsom MulitiOne og Avant. jf