Abonnementsartikel

Den nyudviklede redskabsbærer D-1, som er et produkt fra danske ParkTrac, får løbende flere redskaber til rådighed - herunder udstyr til vintertjeneste. Således kan man udstyre D-1 med en svingbar kost, en V-plov eller en sand- og saltspreder.

Førstnævnte kan forskydes sideværts, når den svinger, så kosten altid fejer fri af maskinen. Betjeningen foregår via joystick fra kabinen samt fra betjeningspanelet i højre dør. Kosten er 1,25 meter bred, og børstediameteren har en diameter på 600 millimeter. Dybden er justerbar.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Bygget til knubs

V-ploven er en simpel konstruktion, der er bygget til de knubs, som vinterarbejdet indebærer. Den er udstyret med et kunststofskær, som skåner underlaget for ridser og mærker. Et fjederklapskær, der er standard, er monteret som sikkerhed mod de forhindringer, som er skjult under sneen. Betjeningen forgår ligeledes via joystick fra kabinen.

Arbejdsbredden er 1,25-1,50 meter. Kunststofskæret er standard, og redskabet kan også leveres med stålskær.

Sand- og saltsprederanlægget er udviklet til at klare såvel små stier som store parkeringspladser. Centrifugalsprederen kan justeres trinløst fra kabinen, hvor al betjening er opbygget for at gøre udførelsen af opgaven så let som muligt.

Rustfrit stål

Alle dele, der kommer i kontakt med sand og salt, er udført i rustfrit stål, hvilket skal sikre lang holdbarhed og nem vedligeholdelse.

Sprederen har omrører i kassen og integreret snegl til fremføring af materialet. En særlig konstruktion skal sikre, at der ikke dannes bro i beholderen. Netop beholderen kan rumme 200 liter, og arbejdsbredden er 1-5 meter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Redskabsbæreren D-1 er ligesom redskaberne udviklet af det danske firma ParkTrac A/S i Skjern.