Abonnementsartikel

Vinteren skal nok dukke op på et tidspunkt, og til den tid skal det solide udstyr frem i gadebilledet og på stier og pladser.

Her vil Erenfred Pedersen A/S gerne byde ind med deres program af Kramer redskabsbærer. Blandt andet Kramer 5035 med firehjulsstyring, der gør, at maskinen drejer på både forakslen og bagakslen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det giver en høj manøvredygtighed i situationer, hvor pladsen er trang eller terrænet kuperet, hvilket betyder, at den let kan komme ind på eksempelvis små parkeringspladser og cykelstier for at feje sne eller sprede salt i vintermånederne.

Mange redskaber

Anvendelsesmulighederne er mange, eftersom Kramer 5035 kan udstyres med flere former for redskaber, eksempelvis sneplove, saltspredere, kost og sneslynge.

Dertil kommer en løftekapacitet på 970 kilo i transportposition uanset vinkel. Den kapacitet skyldes Kramers "one-piece frame" chassis, hvis konstruktion konstant fordeler lasten ligeligt mellem hjulene.

Manøvredygtigheden skyldes ligeledes konstruktionen, hvilket er med til at øge sikkerheden i maskinen, da den bliver mere stabil og bedre til at holde balancen. Tiplasten er i øvrigt 1250 kilo med standard skovl.

Bredt produktprogram

Modellen er den mindste gummihjulslæsser med sine 1740 kg i egenvægt og nyttelast på 970 kg, men Kramer producerer også større gummihjulslæssere, som også er velegnet til vinteropgaver.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den største er Kramer 8115, der har 6,0 ton i egenvægt med en kiplast på 4,3 ton. I alt er der 17 maskiner i Kramers produktprogram, og i det dertilhørende tilbehørssortiment er der et alsidigt udvalg.