Abonnementsartikel

De flere end 40 forskellige have- og elværktøjer, der udgør ONE+-serien fra Ryobi, er alle drevet af samme batteri, hvilket betyder stor fleksibilitet for gør det selv-folket. Nu præsenterer Ryobis i en pressemeddelelse to nye medlemmer af serien, nemlig en 18V excentersliber og en 18V deltasliber. De to værktøjer kan erhverves uden at skulle investere i batterier og ladere oveni.

Virksomheden præsenterer en række ligheder for de to slibemaskiner. De er begge lette og kompakte med lang driftstid, og de kan anvendes til mindre og mellemstore projekter i hjemmet eller i værkstedet. Begge maskinerne kan kobles til en almindelig støvsuger, så slibestøvet opsamles med det samme. Slibepapir påsættes maskinerne med velcro, og maskinerne leveres med et udvalg, så man kan bruge sin nye sliber med det samme.

Artiklen fortsætter efter annoncen

18V excentersliber

Ryobi fortæller, at det kan være en fordel at anvende en excentersliber frem for eksempelvis en rystepudser, hvis man ønsker helt glatte overflader uden striber. Denne type sliber er ofte hurtig at bruge, da man kan undgå efterslibning. Samtidig leveres sliberen også med en støvpose. Excentersliberen har en svingningsbevægelse på 2,5 mm. Med et 5,0 Ah Lithium+-batteri kan den anvendes kontinuerligt i 40 minutter.

18V deltasliber

Deltasliberen præsenteres som lille og kompakt samt velegnet til at slibe i hjørner og steder, hvor der er begrænset med plads, da slibesålen er trekantet med spids snude. Deltasliberen kan anvendes til forslibning, efterslibning og til at fjerne maling. Med et 5,0 Ah Lithium+-batteri kan der slibes i op til to timer. Desuden vejer denne slibemaskine kun et enkelt kg.