Abonnementsartikel

Klimaforskere mener, at den stigende globale opvarmning vil give mere sne. Det lyder som noget af et paradoks, men netop når temperaturen ligger tæt på frysepunktet, falder der mest sne.

Mens sne-elskere som børn og skiløbere kan fryde sig over udsigten til mere sne, så påhviler det grundejeren at holde fortov og indkørsel fri for snemasserne. Og det kan være hårdt arbejde. Derfor er tiden inde til at tænke på sneskovlens afløser, og det er netop hvad AL-KO har gjort. Med et stort sortiment af sneslynger klares snerydningen så let, at det vil overraske selv den mest trofaste tilhænger af sneskovlen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Arbejdsbredden på AL-KO sneslynger rækker fra 46 centimeter og op til 76 centimeter og den tilsvarende arbejdshøjde fra 30 til 54,5 centimeter.

Sneslyngen kaster den nedfaldne sne fra 10 til 15 meter væk fra fortov og indkørsel. Og så lander sneen præcist, hvor man ønsker det. Med grebet lige for hånden justeres vinklen på udkastet trinløst 190 grader. AL-KO 2-trins sneslynger er forsynet med 4-takts motorer, der har henholdsvis fem og seks fremadgående gear og to bakgear.