Abonnementsartikel

Tirsdag den 1. december skal du være særlig opmærksom på Fritidsmarkedets Facebook-side. Her starter vi nemlig en julekalender, hvor du kan vinde flotte præmier som for eksempel et bor- og bitssæt, et topnøglesæt, en rygsprøjte, et inspektionskamera eller en elektrisk kultivator.

Alle hverdage deler vi et julekalenderopslag, hvor man blot skal trykke "synes godt om" eller svare på et simpelt spørgsmål for at deltage i konkurrencen (Konkurrencereglerne står på de enkelte opslag).

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bag gaveregnen står Fritidsmarkedets trofaste annoncører, og blandt gevinsterne findes kraftigt værktøj, solide redskaber og andre gode sager fra [url=http://http://www.mi.dk]Maskinhandler Indkøbsringen[/url], [url=http://http://www.primusdanmark.dk]PrimusDanmark[/url], Trolla, Wolf Garten, Tanaco og Kom-Plet. Også Maskinbladet har sat en præmie på højkant i forbindelse med lanceringen af bladets nye webshop.

Konkurrencen kører alle hverdage frem til den 24. december, så klik ind og tryk "Synes godt om" Fritidsmarkedets Facebook-side - så går du ikke glip af dagens kalenderlåge.