Abonnementsartikel

Af Jens Frandsen

En selvstændig brancheforening for forhandlere af mindre maskiner har længe været et ønske i Dansk Maskinhandlerforening. Her repræsenteres andre brancher i maskinbranchen, men det er primært maskinimportører og forhandlere af større landbrugsmaskiner- og redskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge branchedirektør Klaus Nissen, Dansk Maskinhandlerforening, er hensigten med den nystartede brancheforening, SkovHavePark, at den skal tilbyde hjælp til de omkring 200 professionelle skov/have/park-forretninger i Danmark.

- Hidtil har der ikke eksisteret nogen forening for den type forretning. Men sådan en er altså startet nu,og her kan medlemmerne blandt andet få juridisk assistance, og vi kan tilbyde tjenester som standardiserede købs- og salgskontrakter, forklarer Klaus Nissen og tilføjer, at den nye forening også vil være talerør for medlemmerne.

- Vi vil selvfølgelig prøve at påvirke beslutningstagere i en retning, som vil gavne vores medlemmer, siger han og håber, at mange af de 200 mulige medlemmer vil melde sig ind i foreningen.

Bestyrelsen i SkovHavePark består af Peter Madsen, Ingvard Madsen ApS, Erik Malle, Malle Skov og Have, Jens Erik Frimann, JE Park & Skovservice IVS og Michael Nygaard, Varde Have & Skovmaskiner.

Den nye brancheforening har allerede fået sin hjemmeside i luften, www.skovhavepark.dk, og foreningen vil være repræsenteret på messen FarmerTech i Herning i dagene 19. - 20. januar 2016.