Abonnementsartikel

Hvis man ønsker at spare på energiregningen, uden at det går ud over indretningen i hjemmet, er en ny varmepumpe fra Panasonic måske sagen. Den indendørs enhed leveres i et enkelt, hvidt skab, og systemet er ifølge Panasonic let at bruge.

Med det aftagelige kontrolpanel kan systemets fjernstyres, uden at man er nødt til at have en klodset termostat stående fremme, idet det nye kontrolpanel har et innovativt, pænt design, der sikrer, at det vil passe ind i de fleste hjem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

På kontrolpanelet kan forbruget følges, plus at energi-input og -output fordelt på dage, uger og måneder løbende kan ses. Så kan man hele tiden se, hvor meget der spares på energiregningen.

Let at installere

Panasonic har længe haft en mission om at gøre installation og brug af produkter så let som muligt. Det afspejler sig nu i H-seriens opdaterede design.

- H-serien er et godt supplement til vores eksisterende udvalg af Aquarea-varmepumper. Varmesystemet giver entreprenører en nem installationsløsning. Vi er altid på udkig efter, hvordan vi kan gøre brugeroplevelsen bedre, og med vores nye kontrolpanel tror jeg, at vi har fundet en god løsning, siger Tomas Bærholm, landechef i Panasonic Heating and Cooling, Danmark.

Den nye H-serie er et stort fremskridt inden for den eksisterende varmepumpeteknologi. Den nye varmepumpe er betydeligt mere energieffektivt end sine forgængere og ligger i A++ energiklassen ved 35 grader C og ligeledes i A++ ved 55 grader C.

Det betyder, at den er et oplagt valg for husejere og virksomheder, der er på udkig efter en varmeløsning og en lavere energiregning.