Abonnementsartikel

Igennem de seneste 15 år har firehjulede crossere været en stor del af virksomheden Lindtek Motor i Østbirk. Det vil firmaet nu nedprioritere og i stedet sætte alle sejl ind på ATV- og redskabsmarkedet.

- Særligt i forbindelse med et godt samarbejde med MI i Vejle har salget af ATV-maskiner steget, og vi har opbygget et godt net af forhandlere af maskinerne fra Goes i Frankrig, siger Lindtek Motors indehaver, Tom Petersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For få år siden begyndte Lindtek Motor at arbejde med redskaber og udstyr til ATV'er, og ifølge Tom Petersen er behovet for de små motoriserede arbejdsheste stigende, fordi der i dag findes mange muligheder for at få glæde af sin ATV med de mange forskellige redskaber, der til stadighed udvikles.

Større program

- Til 2016 har vi indledt et samarbejde med den estiske fabrik Iron Baltic, der fremstiller redskaber og tilbehør til ATV. Desuden samarbejder vi med canadiske Quadivator, som blandt andet producerer jordbearbejdningsredskaber til ATV. Det vil betyde, at udstyrs- og redskabsprogrammet hos Lindtek Motor vil blive meget større og mere spændende, fortæller Tom Petersen og tilføjer, at ATV'erne fra Goes har været igennem en større udviklingsproces, og at der vil komme flere nye spændende modeller i 2016.