Abonnementsartikel

Vinteren er over os, men med Ryobis nye 36 volts snerydder er man forberedt, når sneen falder.

Ryobis første batteridrevne snerydder kan rydde en 51 centimeter bred passage i op til 25 centimeter dyb sne og kaste sneen op til syv meter væk. Med to kraftige LED-forlygter og en støjsvage motor kan der ryddes sne fra fortorv og indkørsel på alle tider af døgnet uden at genere naboerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Yderligere brugervenlighed kommer med sneudkastet, der kan styres i 180 grader fra håndtaget, så man har ultimativ kontrol over snerydningen.

Kulfri teknologi

Ryobis snerydder er designet med den nyeste kulfrie teknologi med patenteret elektronisk styring af motoren. Den avancerede elektronik overvåger konstant ydelsen og tilpasser den, efter hvor krævende opgaven er.

Dette gør, at batteriets strømforbrug bliver optimeret, da motoren ikke bruger mere energi end den har behov for, mens den ved krævende opgaver til gengæld kan trække ekstra energi og kraft fra batteriet.

Ryobi udvider med den nye snerydder sit udvalg af produkter til også at dække hjemmets behov om vinteren og dette med samme 36 volts batteri, som er kompatibelt med de 10 havemaskiner fra samme serie.

Brugeren kan således slå græs, rydde buske, fælde træer, rydde sne og meget mere - med bare ét batteri.