Abonnementsartikel

Amerikaneren Tim Leatherman er manden bag det amerikanske multiværktøj Leatherman, der er kendetegnet ved at være bygget op om en kraftig tang med en række praktiske sammenfoldelige værktøjer af høj kvalitet.

Nu har firmaet bag multiværktøjet udviklet et nyt værktøj, der kombinerer smykkekunst med værktøj: værktøjsarmbåndet Leatherman Tread.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Armbåndet udstråler ifølge producenten maskulin styrke og handlekraft - klar til at håndtere enhver situation. På én og samme tid er Tread et stilrent smykke og et multifunktionelt redskab med 29 indbyggede værktøjer.

Hvert af de ti led i Tread har flere funktioner og indeholder blandt andet skruetrækkere, topnøgler, opsprætter, simkort-fjerner, rudeknuser, skruenøgle til oxygenflaske og tilmed en oplukker i selve spændet.

Det er bare at rulle ærmet op - så kan man komme til værktøjerne i et snuptag. På cykelturen, på trekking, i sommerhuset, på værkstedet eller oppe på stigen. Kort sagt overalt.

Udvikler nye led

Tread kan tilpasses håndleddet og udstyres med præcis de værktøjer, man har mest brug for. Leatherman oplyser, at man løbende vil udvikle nye led og værktøjer til at supplere og udskifte med.

Leatherman Tread har desuden den oplagte fordel, at den må medbringes på flyveturen og er dermed altid inden for rækkevidde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tread er fremstillet i USA af hærdet 17-4 rustfrit stål, og Leatherman giver 25 års garanti. Tilsvarende fås Tread i et råt, sort look i en DLC-version (Diamond Like Carbon), en mellemting mellem grafit og diamant.

Tread har ifølge den danske importør taget markedet med storm siden lanceringen i hjemlandet USA. Det håndbårne "værktøjsbælte" sælges herhjemme hos en eksklusiv kreds af forhandlere, oplyser den danske importør og henviser til hjemmesiden tread.leatherman.dk.

Værktøjer i Leatherman Tread

1. #1-2 Phillips skruetrækker

2. 1/4? topnøgle

Artiklen fortsætter efter annoncen

3. 3/16" skruetrækker

4. 6 mm sekskantnøgle

5. 10 mm topnøgle

6. 5 mm sekskantnøgle

7. 1/4" sekskantnøgle

Artiklen fortsætter efter annoncen

8. Skruenøgle til oxygenflaske

9. 3/16" sekskantnøgle

10. 1/8" sekskantnøgle

11. 3/16" topnøgle

12. 3/32" sekskantnøgle

Artiklen fortsætter efter annoncen

13. 3/32" skruetrækker

14. 1/8" skruetrækker lige kærv

15. 4 mm skruetrækker sekskant

16. 8 mm topnøgle

17. 3 mm skruetrækker sekskant

Artiklen fortsætter efter annoncen

18. 5/16" skruetrækker

19. 3/8" topnøgle

20. 1/4" skruetrækker lige kærv

21. #1 Phillips skruetrækker

22. 6 mm topnøgle

Artiklen fortsætter efter annoncen

23. #2 Phillips skruetrækker

24. Rudeknuser

25. Simkort-fjerner

26. Opsprætter

27. 1/4" topnøgleadapter

Artiklen fortsætter efter annoncen

28. Oplukker

29. #2 firkantnøgle