Abonnementsartikel

Den mørke tid kalder på lys, og især kan lys i haven eller på huset lysne stemningen lidt. Med strømbesparende LED-lys behøver elmåleren heller ikke at komme på overarbejde.

Der findes ikke kun lys til havebassinet, vandstenen, vandtønden, men også til havens blomster, træerne og huset. Det oplyser Pondteam, hvis lamper er energivenlige LED-lys, der har et meget lavt strømforbrug. LED-lysene kan tilsluttes et tænd/sluk-ur, så lamperne kun tændes på bestemte tider af døgnet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Pondteams LED-lys fås med 6, 12, 48 eller 96 dioder og fås i farverne hvid, blå og gul. Alle lamper fra Pondteam kan anvendes såvel over som under vand.

Tåge spreder hygge

Pondteam har også en tågemaskine, hvis man ønsker lidt ekstra hyggestemning omkring havebassinet, i vandtønden på terrassen eller ved et andet vandarrangement.

Ved hjælp af ultralyd findeles vandmolekylerne så fint, at det opleves som tåge. Tågemaskinen er lydløs og påvirker ikke mennesker eller dyr.

Pondteams tågemaskine fås med 1, 3, 5 eller 9 membraner og er forsynet med hvidt LED-lys.

Som en nyhed har Pondteam nu også en flydende tågemaskine med tre membraner og farveskiftende lys i farverne rød, gul og blå. Lyset på tågemaskinerne er med til at forstærke tågens effekt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pondteam betegner sig som Skandinaviens største leverandør af produkter, når det gælder vand i haven, og gennem 25 år har PondTeam udviklet produkter i samarbejde med ledende producenter. Idéer og inspiration kan hentes på PondTeams hjemmeside www.pondteam.com.