Abonnementsartikel

Tilbage i foråret blev Gersvang Maskiner ApS i Taastrup dansk importør af de italienske fejemaskiner Dulevo. Til at bistå salget i Jylland har firmaet nu fået to andre firmer med som forhandlere.

Hans Møller Vej- og parkmaskiner A/S ved Støvring tager sig af modellerne til kommunerne, og til boligforeninger, entreprenører og industrien vil salget i Jylland ske gennem Elite Service ApS i Hornslet. Sidstnævnte sælger og servicerer i forvejen have-, park- og vejmaskiner, og har blandt andet programmet fra danske Timan med Tool-Track og VPM i folden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu bliver Dulevo også en del af Elite Service' program. Aftalen faldt på plads umiddelbart før Elite Service deltog i et fælles åbent hus med kolleger og konkurrenter i Hornslet, og ved den lejlighed var Søren Gersvang, direktør i Gersvang Maskiner selv til stede.

Syv modeller

- Vi regner med, at det kan hjælpe os til at få en del af markedet for feje/sugemaskiner. Vi har syv forskellige modeller på markedet til professionelle, der arbejder udendørs. Vi har valgt Elite Service på grund af deres placering, og fordi de har god erfaring med redskabsbærere med feje/sug-anlæg, siger han.

Parterne har tegnet en samarbejdsaftale på to år, som løbende vil blive evalueret.

- For os er Dulevo en vigtig del af den nye profil, vi gerne vil skabe i Elite Service. Dulevo åbner op for de totalløsninger, som vi gerne vil levere til vores kunder, siger Michael Vorre, ejer af Elite Service ApS.