Abonnementsartikel

I dagene mellem jul og nytår byder Avant Danmark indenfor i showroom'et i Låsby, hvor personalet står klar med dejlig varm gløgg, æbleskiver og gode rabatter.

- Vi vil gerne takke vores kunder for året der gik. Den nære kundekontakt har altid betydet meget for os. Det er gennem kunderne, vi bliver inspireret til nye produkter og forbedringer. Så vi håber, at der er rigtig mange, der vælger at lægge vejen forbi Låsby i juledagene, så vi får mulighed for at se hinanden i øjnene og forhåbentlig også at give en rundvisning i vores lokaler, siger Jørgen Jensen, indehaver af Avant Danmark, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I det forgangne år har Avant Danmark rullet en lang række produktnyheder og redskabsforbedringer ud, som gerne skal vises frem for de besøgende.

Skelsættende forbedringer

- Vi ser gerne, at der vil blive tid til en god snak, så vi kan fortælle og vise nogle af vores redskabsnyheder frem. Der har været nogle ret skelsættende redskabsforbedringer, som f.eks. vores strøkasse med båndudkast og kalk-/vandsprederen, men også produkt nyheder som vores nye danskproducerede pumpe, siger Jørgen Jensen.

Uden at ville sige for meget, så løfter han også sløret for, at der snart kommer endnu flere produktnyheder, blandt andet i form af en kultivator, der vil kunne monteres på ridebaneplaneren.

Ny sælger

I starten af december havde Avant Danmark fornøjelsen af at præsentere en ny sælger, Jannick Pedersen, der fremover vil stå for salget i Låsby. Jørgen Jensen påpeger, at juledagene også er en god mulighed for at møde Jannik og at gøre en god handel.

- Som en ekstra ting har vi valgt at runde året af ved at holde udsalg i vores brugtafdeling, hvor man kan spare helt op til 20 procent på vores brugte maskiner og redskaber. Så der er jo også en økonomisk gevinst ved at kigge forbi Låsby, fortæller Jørgen Jensen og tilføjer, at det ikke er muligt at reservere maskiner eller redskaber på forhånd, men at der handles efter først til mølle-princippet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Avant Danmark holder åbent den 28., 29. og 30. december fra klokken 8:00 til 16:00 på adressen Aarhusvej 12, 8670 Låsby.