Abonnementsartikel

"Længes allerede mod sommer med tærte og friske bær". Sådan lyder billedteksten, som Karin Retz Sloth har forfattet til sit vinderbillede af den hjemmelavede mazarintærte i fotokonkurrencen "Mad".

- Den vækker altid glæde, siger Karin Retz Sloth fra Grønnebæk ved Rødding.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Hun har med sit billede vundet en professionel kædesav af mærket Echo til en værdi af 4.395 kroner, sponsoreret af firmaet Ariens Denmark ApS.

- Det er da helt fantastisk. Min mands gamle motorsav er lige gået i stykker, og vi har en hel del træer, der skal holdes nede, så det er da den perfekte julegave til ham, udbryder Karin Retz Sloth, da hun får beskeden om, at hun har vundet konkurrencen.

Det er ikke det eneste billede, hun har indsendt til denne konkurrence. Karin Retz Sloth har også indsendt et billede af to glas med syltede nissenumser - og så er nysgerrigheden jo vakt.

- Nej, de kan desværre ikke spises. Det er bare nogle kasserede nylonstrømper, som jeg har klippet op, Så har jeg fyldt dem med vat og syet facon i dem, fortæller Karin Retz Sloth.

I den næste udgave af Fritidsmarkedets fotokonkurrence er der igen mulighed for at vinde en kædesav. Læs mere om konkurrencen her.